New Self- Study Area, Sussex Coast College, Hastings

 

Pfeiffer Design has recently developed a design concept for a new self- study area at Sussex Coast College, Hastings.

The spatial layout incorporates a combination of workstations, group study areas and quick access stations.

A vivid and exciting colour palette assists in enhancing the space, creating an inviting and comfortable interior, appealing to the students.

The concept features unique elements such as an Echopanel hexagonal tiled feature wall. An existing curved partition wall has been utilised and turned into design feature by introducing bespoke bench style seating and insetting coloured, curved glass to the top of the wall.

Slide1 Slide2 Slide3 Slide4

 

RELATED STORIES

Image for Susie judges the 20th Sussex Heritage Awards

Susie judges the 20th Sussex Heritage Awards

Susie Pfeiffer to judge 2018 Sussex Heritage Awards

READ MORE
Image for 5 of our best before and after residential interior designs

5 of our best before and after residential interior designs

Here's 5 of the best and recent transformations we've made in our residential interior designs.

READ MORE
Image for Stunning cluster of bespoke pendant lights fitted

Stunning cluster of bespoke pendant lights fitted

A delighted client just sent us some pictures of her cluster pendant lights going up over her stairwell.

READ MORE