Georgian House In Buxted Incorporates A Contemporary Pool Bar Area

The overall design focuses on an entertaining space, linking the pool area through the pool house to rear seating and viewing space overlooking the tennis court. Slate and render is a key material used throughout the period property and new extension. Pfeiffer Design has continued the use of these materials in the pool area.

The pool house will feature a vaulted roof, exposing the timber trusses. It will also include a pump room, storage room, shower room and toilet. The bespoke party area, incorporates a stacked slate, top lit bar, which is a key focal point to the central entertaining space.  The lighting layout works to enhance the intimate social spaces and the external rendered structure.

 Screen Shot 2014-01-14 at 10.34.12 Screen Shot 2014-01-20 at 10.29.07 Screen Shot 2014-01-20 at 10.27.07 Screen Shot 2014-01-20 at 10.26.59 Screen Shot 2014-01-14 at 10.34.08

Looking for interior inspiration?
Explore our recent work or contact us for a design consultation

FIND INSPIRATION

RELATED STORIES

Image for New Year, New PfD Studio

New Year, New PfD Studio

Our brand new Interior Design Studio is now open!

READ MORE
Image for Pfeiffer Design Studio – One Year On

Pfeiffer Design Studio – One Year On

How is our design studio build progressing one year from its start date?

READ MORE
Image for Trend Edit: Sage Green

Trend Edit: Sage Green

The hottest colour of Autumn/Winter 2020

READ MORE
Image for Post-Pandemic Interior Design

Post-Pandemic Interior Design

How might the world of interior design look in a post Covid-19 world?

READ MORE